TRANSPORT

TRANSPORT

Ook voor het transport van uw auto, bedrijfswagen, vrachtwagen, motorfiets of caravan bent u bij ons aan het juiste adres. De Jonge Internationale Berging en Transport transporteert al jaren voor diverse opdrachtgevers de meest uiteenlopende voertuigen. Dit kan variëren van een willekeurige leaseauto tot een caravan, heftruck of veegmachine of een complete vrachtwagencombinatie. Het transport van uw auto of voertuig is onze zorg. Of het nu gaat om een sportauto met een geringe bodemvrijheid of om een klassieker die kwetsbaarder is dan de hedendaagse auto’s. Uw voertuig wordt met de meeste zorg geladen en weer gelost.

Autotransport is maatwerk, het wagenpark van de Jonge past zich aan en breidt zich uit. Het wagenpark telt van 1-laders tot 9-laders die naar behoefte ingezet kunnen worden.

Combinatietransporten van personenauto’s met bestelwagens en/of busjes is voor ons geen enkel probleem dankzij ons geavanceerde en moderne materieel.

Leasemaatschappijen, verhuurbedrijven, dealers en ook garagebedrijven maken met grote regelmaat gebruik van onze mogelijkheden. Ook voor particulieren is er de mogelijkheid om een transport te organiseren. Hiervoor kan tijdens kantooruren contact met ons worden opgenomen. Nieuwsgierig wat dit kost? Onze mensen zijn uitstekend in staat om u snel telefonisch een prijsopgave te doen als u als u een auto getransporteerd wil hebben.

VESTIGING HOOGEVEEN

Europaweg 12
7903 TM Hoogeveen
Tel (0528) 35 0000

ALGEMEEN

info@dejonge-berging.nl
KvK 69136998
Btw-nr NL857751062B01

© 2022 | De Jonge Internationale Berging en Transport  |  Website beheer: Streverz

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.