PECHHULP

PECHHULP

Pechhulpverlening heeft binnen ons bedrijf een aparte plaats ingenomen. Met onze enthousiaste eerste monteurs en goed uitgeruste pechhulpvoertuigen, die onder andere een ‘verkeerd-getankt-installatie’, geavanceerde diagnoseapparatuur en een breed scala aan onderdelen aan boord hebben, helpen wij u weer snel op weg. Om bij te blijven bij de nieuwste technieken worden onze monteurs voortdurend bijgeschoold. Zo kunnen zij ook bij de nieuwste auto’s en motoren hulp verlenen. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en goede service staan daarbij hoog in het vaandel. Tegenwoordig is er een groeiende behoefte aan pechhulpverlening. Vrijwel elke verzekeraar en leasemaatschappij biedt pechhulp aan voor haar verzekerden. Dit naast de bestaande pechhulpdiensten. Ons bedrijf biedt deze dienstverlening aan al onze opdrachtgevers. Ook als uw voertuig ter plaatse niet gerepareerd kan worden zal voor transport van uw voertuig naar een garage geregeld worden. Daar waar er recht bestaat kan er door de opdrachtgever ook vervangend vervoer geregeld worden.

 

NOODDIENST MONTEUR

Pechhulp Dealers en Garagebedrijven

Steeds vaker wordt door een importeur van een automerk verlangd dat de dealer pechhulp verleent. Was dit eerst alleen nog overdag, tegenwoordig wordt bij veel merken ook buiten de openingstijden van de werkplaats verwacht dat de dealer beschikbaar is voor pechhulpverlening.
Veelal betekent dit voor een merkendealer dat er geïnvesteerd moet worden in een pechhulpvoertuig en in beschikbaarheid van een nooddienstmonteur. Natuurlijk kennen wij de voorbeelden dat er de ene avond geen pech gevallen zijn en de volgende dag 3 tegelijk. Met andere woorden: Voor een dealer is bijna niet te anticiperen op het aanbod van pech.
Speciaal voor garage- en dealerbedrijven heeft De Jonge Internationale Berging en Transport een concept uitgewerkt met een heldere tariefstructuur voor diverse werkzaamheden. Zo is er een vast dag- en een vast avondtarief voor pechhulpverlening en het direct ophalen van gestrande klanten in de regio.
Voor diverse merkendealers verzorgen wij deze pechhulpverlening. Uit de praktijk blijkt dat het regelmatig gaat om veel voorkomende zaken als een wiel wisselen of starthulp verlenen. Maar ook diverse merk specifieke problemen weten onze medewerkers op te lossen.

PARTICULIER

Niet iedereen is lid van een pechhulporganisatie als ANWB wegenwacht of andere aanbieders. U kunt er bewust voor gekozen hebben om u niet aan te sluiten bij een van deze pechhulporganisaties. Wanneer u echter pech heeft, kunt u ook rechtstreeks een beroep doen op de dienstverlening van De Jonge Internationale Berging en Transport. Gemiddeld zijn wij in minder dan 30 minuten ter plaatse en kunnen wij een oplossing bieden. Als blijkt dat wij uw voertuig niet kunnen repareren dan transporteren wij uw voertuig en brengen deze naar de gewenste locatie.

VESTIGING HOOGEVEEN

Europaweg 12
7903 TM Hoogeveen
Tel (0528) 35 0000

ALGEMEEN

info@dejonge-berging.nl
KvK 69136998
Btw-nr NL857751062B01

© 2022 – De Jonge Internationale Berging en Transport  |  Website beheer: Streverz

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.