BERGING

BERGING

Berging lichte en zware voertuigen

Lichte berging (tot 3500 KG)

Als bestuurder van een voertuig houdt u er meestal geen rekening mee dat u bij een aanrijding betrokken kunt raken. De kans dat dit gebeurt, is echter altijd aanwezig. Na één telefoontje met De Jonge Internationale Berging en Transport, wordt u volledig ontzorgt. Het allerbelangrijkste is hierbij natuurlijk dat er geen sprake is van lichamelijk letsel. Vervolgens zal bekeken worden of uw voertuig op eigen kracht verder kan of mag. Indien het voertuig dusdanig beschadigd is dat verder rijden niet meer mogelijk is zal deze door een gespecialiseerd en erkend bergingsbedrijf worden afgesleept.

WAT NU?

Omdat de meeste mensen toch even van slag zijn is het voor hen niet altijd duidelijk waar de auto naar toe gaat en hoe de verdere afwikkeling wordt geregeld. De auto -inclusief de aanwezige personen- wordt meegenomen naar ons bergingsbedrijf, waar verder met u en de verzekeringsmaatschappij wordt overlegd waar de auto naar toegebracht kan/moet worden (garage, schadebedrijf).
Is dit in een in een gebied tot 25 km van ons bedrijf, dan zal dit vaak direct gebeuren. Mensen die buiten dit gebied wonen, zullen afhankelijk van uw verzekering, vaak met een taxi, trein of vervangauto naar huis gaan. De auto zal dan indien mogelijk de volgende werkdag naar het afgesproken afleveradres gebracht worden. De auto wordt dan zolang bij de berger gestald. Wij hebben de mogelijkheid om uw voertuig overdekt en beveiligd te stallen.

De kosten voor de berging en het doortransport worden bij motorvoertuigen tot 3500 kg die minimaal WA verzekerd zijn vergoed door de verzekeringsmaatschappij, mits het voertuig wordt vervoerd door een erkend bergingsbedrijf.

Dit gebeurt zonder aftrek van no-claimkorting.

ZWARE BERGING

Zware berging (vanaf 3500 KG)

Ook wanneer u of één van uw chauffeurs  strand met uw vrachtwagen of touringcar na schade of pech in binnen en buitenland, staan wij voor u klaar. Wij bergen en repatriëren gestrande vrachtwagens en touringcars met een technisch mankement of na een ongeval. De Jonge internationale berging en transport kan u met één telefoontje helemaal ontzorgen.

Strand een zwaar voertuig op de Nederlandse snelwegen, dan schakelt Rijkswaterstaat in het kader van “de vrachtwagenregeling” zogenaamde CMV bergers in om vrachtwagens die met pech of schade op de snelweg staan zo snel mogelijk te verplaatsen naar een veilige locatie. Dit om de doorstroom en de veiligheid op de snelweg te waarborgen.

VESTIGING HOOGEVEEN

Europaweg 12
7903 TM Hoogeveen
Tel (0528) 35 0000

ALGEMEEN

info@dejonge-berging.nl
KvK 69136998
Btw-nr NL857751062B01

© 2022 – De Jonge Internationale Berging en Transport  |  Website beheer: Streverz

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.